Hotell Malmö

Vi hjälper dig finna ett bra hotell i Malmö.

Hitta hotell i Malmö

Malmö är en härlig stad med många fina hotell.

Boka hotell i Malmö

Hotellmalmö.nu hjälper dig hitta ett bra hotell. Bokningssystemet är mycket smidigt och säkerheten är stor.

Lycka till med din bokning och ha en trevlig semester i Malmö!


Fler städer

Hotell Uppsala

Hotell Kalmar

Hotell Jönköping

Hotellnewyork.org

Weekendresor

Fler tips
Nöjen i Malmö


Funhouse

Funhouse i Malmö är, precis som namnet säger, ett riktigt roligt hus för barnen. Här i Funhouse Lekland finns en djungelmiljö, vilken är mycket spännande för de yngsta familjemedlemmarna. Här får man klättra, hoppa och krypa omkring bland de vilda djuren i djungeln. Leklandet är hela 1000 kvadratmeter stort, så det finns alla möjligheter för barnen att få en härlig tid på Funhouse. Anläggningen är belägen på Fosievägen 4 i Malmö. För de föräldrar som inte känner för att vara med och leka finns en cafeteria i anläggningen. Här kan man sitta i lugn och ro och ta en kopp kaffe medan barna leker av sig inne i leklandet. En utflykt till denna anläggning blir garanterat en uppskattad utflykt av barnen.

Pedalbåtar

Under sommaren kan man hyra pedalbåtar där man kan trampa sig fram genom Malmös kanaler och se staden från en lite annan och lugnare synvinkel. Det finns många kanaler i Malmö och dessa byggdes för att staden skulle få ett försvar mot fientliga attacker. När dessa byggdes var de först mycket smala och de har sedermera utvidgats många gånger under 1800-talet till den storlek de har idag. Alla dessa kanaler gör att Malmö är en mycket vacker stad och det är väldigt avkopplande och vackert att trampa omkring i de små båtarna för att utforska nätet av kanaler.

Fotevikens vikingareservat

En bit utanför Malmö ligger Fotevikens vikingareservat. Denna stora turistattraktion är uppbyggd som en vikingastad och den är nordens största i sitt slag. Här får man se hur vikingarna bodde och livet i byn spelas upp av människor, som helt lever sig in i sina roller.

Foteviken erbjuder också sina besökare att övernatta i en vikingaboning. Man kan då välja mellan att verkligen prova på vikingalivet och bo i en sådan bostad. Om man inte vill ge alltför mycket avkall på bekvämligheter kan man välja att bo i någon av de lite mer moderna stugor som satts upp.

Copyright © AM Sökmotorkonsult
Kontakt