Hotell Malmö

Vi hjälper dig finna ett bra hotell i Malmö.

Hitta hotell i Malmö

Malmö är en härlig stad med många fina hotell.

Boka hotell i Malmö

Hotellmalmö.nu hjälper dig hitta ett bra hotell. Bokningssystemet är mycket smidigt och säkerheten är stor.

Lycka till med din bokning och ha en trevlig semester i Malmö!


Fler städer

Hotell Uppsala

Hotell Kalmar

Hotell Jönköping

Hotellnewyork.org

Weekendresor

Fler tips
Övrigt


Här finner du mer intressant information om Malmö.

Malmö är Sveriges tredje största stad och det bor nästan 300 000 människor här.

Malmö ligger långt söderut i Sverige och staden är bara en broresa bort från Danmark. Av den anledningen far många som bor i Malmö över till Danmark och köper alkohol eftersom det är lägre alkoholskatt i Danmark. Många andra varor, såsom till exempel kött och korv är också billigare i Danmark. Detta gör att det är en väldig trafik mellan Malmö och Danmark.

Man kan hyra cyklar i Malmö för en dag eller två för att cykla runt omkring i staden. Det är mycket trevligt att uppleva staden från en cykelsadel och Malmö är en mycket cykelvänlig stad. En tips på en trevlig liten cykeltur är bege sig ut till hamnen.

Malmökortet

Ett bra tips är, att när man besöker Malmö bör man köpa ett Malmökort. Detta kort innebär att man har ett pass som berättigar till fri entré på många av Malmös museum och att det blir gratis att nyttja stadens bussar. Tack vare kortet kan man spendera dagen fritt och man kommer att kunna uppleva mycket i Malmö utan för stor kostnad.I och med att man köper Malmökortet får man även med ytterligare ett kort. Detta kort berättigar till en mängd olika rabatter på olika affärer runt om i Malmö, så detta är bra om man även ska ut och shoppa under resan.

En oerhörd fördel med Malmökortet är att man även kan ta bussen över till Köpenhamn. Det är fantastiskt att kunna ta en semesterdag i Köpenhamn i samband med vistelsen i Malmö.

Copyright © AM Sökmotorkonsult
Kontakt